HTML

új élet kezdődik

Egy születendő gyermek fejlődése képekben és szavakban, az apa szemével.

Friss topikok

  • apakuka: Aham! Már kezd jól kinézni a kicsi..Nelli meg mindig jól nézett ki :P (2009.08.19. 23:29) A miénk
  • apakuka: Köszi-köszi! :) (2009.08.17. 21:18) Megérkezett!!!!!
  • Verliebte (törölt): Akkor már csak pár nap. :) (2009.08.04. 09:36) Vizsgálat
  • : De remélem, ezt bele mondtad neki az arcába! (2009.06.18. 19:54) Röntgen
  • retronelli: ...90/55 volt:)110 még életemben sohasem volt a vérnyomásom.Ez a 90/55 is fél liter kávé után. (2009.06.11. 09:02) Megint védőnőnél

Linkblog

Anya a védőnőnél

2009.01.05. 21:30 :: apakuka

 

Anyácska elment ma a védőnőhöz, aki (bár három gyerek közül kettőnek Ő volt a védőnője) jó alaposan kikérdezte Őt. Környezettanulmányt végzett, megírta a beutalókat a fogászatra, belgyógyászatra, kitöltötte az ultrahang vizsgálati lapot, valamint „A várandós anya gondozási könyve”-t, ami az előző színes kiadásokhoz képest (gondolom költségtakarékossági okokból) egy semmitmondó fehér kiadvány lett az EM kiadásában. Mondhatnám azt is, hogy a minimal design jegyében készült a kiadvány......
Ezenkívül, kapott egy csomagot, amiben a következő kiadványok voltak:
 
-Felicitas Várandós Mamák Tanácsadója c. könyvecske, amiben leírják, hogy mikor legvalószínűbb a fogamzás (jókor szólnak :)), táplálkozási és életmód tanácsokat adnak, jó és rossz környezeti hatásokról mesélnek, valamint tanácsokat adnak a szülés utáni regenerálódáshoz.
 
-Babavárás kettesben c. kiskönyv, ami telis-tele van hasznos jótanácsokkal mindkét fél részére. Ahogy beleolvasgattam, kicsit az volt az érzésem, hogy inkább a férfiaknak szól, hogy megnyugtassa, felkészítse őket, elfogattassa velük az apa szerepet. Okos kis könyv.
 
-Schüssler Az élet sója c. füzetecskét, ami a Homeopátiás Baráti Kör kiadványa a Schüssler-sókról. Milyen sót mire……
 
-Lakásfelújítás, belsőépítészeti csináld magad kézikönyv…..a Rigips jóvoltából……hogyan építsünk gipszkarton válaszfalat és hogyan rakjunk üveggyapotot, hogyan gletteljünk…….mindezt mosolyogva, farmerben és flanelingben.
 
-és végül az Anyák lapja mintaszámot, amiben kiokosítják a kismamát, hogy milyen jogai vannak a munkáltatóval szemben, és milyen előjogokat élveznek.
 
Szóval csupa-csupa hasznos olvasnivaló.
 
A holnapi nap programja a körzeti orvos meglátogatása lesz.
 
 

Szólj hozzá!

Címkék: első védőnő orvos

A bejegyzés trackback címe:

https://ujeletkezdodik.blog.hu/api/trackback/id/tr8860163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása