HTML

új élet kezdődik

Egy születendő gyermek fejlődése képekben és szavakban, az apa szemével.

Friss topikok

  • apakuka: Aham! Már kezd jól kinézni a kicsi..Nelli meg mindig jól nézett ki :P (2009.08.19. 23:29) A miénk
  • apakuka: Köszi-köszi! :) (2009.08.17. 21:18) Megérkezett!!!!!
  • Verliebte (törölt): Akkor már csak pár nap. :) (2009.08.04. 09:36) Vizsgálat
  • : De remélem, ezt bele mondtad neki az arcába! (2009.06.18. 19:54) Röntgen
  • retronelli: ...90/55 volt:)110 még életemben sohasem volt a vérnyomásom.Ez a 90/55 is fél liter kávé után. (2009.06.11. 09:02) Megint védőnőnél

Linkblog

Genetikai ultrahang

2009.01.20. 21:56 :: apakuka

 

 Anyácska ma volt genetikai ultrahangon, továbbá időpontot kapott az integrált down-kór szűrésre. Ami anyának a kora miatt javasolt és nem mellékesen 29.000,HUF- ba kerül, amiről a befizetett csekket, jövő szerdán a vérvétel előtt be kell mutatni.
Valamint sikerült beszélni az „orvosával”, a minap kapott citológiai vizsgálatról. A dokibácsi megnyugtatta, hogy a legyengült immunrendszere miatti gyulladásról van szó, ami könnyen és egyszerűen kezelhető.
Megnézték a babát ultrahangon, amin kiderült, hogy az ülőhossza 54mm, és minden rendben van Vele. Van keze, lába, ujjai, dobog a szíve és ránézésre jól érzi magát.
Képet és videófelvételt nem kaptunk, mert azt a kórházban nem adnak. A „régi” gyerekeinkről annak idején kaptunk, most nem…..nem tudom miért….. mindegy.
Azért a soproni kórház „neves” orvosai ismét újfent bemutatkoztak a „korrekt” és „szimpatikus” oldalukról. A történetet egy másik alkalommal majd leírom.
Kapott várandós mama csomagot is……..megint. Volt benne egy cumika, és egy „Tippek a tápláláshoz és a kiegészítő táplálékhoz” című füzetecske a MAM cég jóvoltából. Kapott egy Philips AVENT termékkatalógust, és egy AVENT anyatejtartó poharat, fedéllel…..mert nem ám csak úgy mennek a dolgok, hogy van a felesleges anyatej, amit csak úgy lefejünk és elrakjuk……nem mindegy mivel, és hogyan „fejjük” meg az anyukát, az meg, hogy miben tartjuk a tejecskét, pláne nem mindegy……szóval ezt tudhatjuk meg a kis katalógusból. Egyébként ebből a füzetecskéből tudtam meg, hogy létezik olyan, hogy Szoptatási szakbolt……
A HIPP is nagyon kedvesen betett a csomagba egy „Szoptatási tanácsadó”-t, ami valójában felhívja a figyelmünket, és „diszkréten” rávezet arra, hogy nem mindig fog az a gyerek anyatejet enni…..
Aztán nem csak eszik az a gyerek, hanem kakál is nagyokat……éppen ezért a Pampers adott egy mintapelenkát, meg egy füzetecskét, mindenféle okosságokkal.
Azt hiszem ennyi volt a táskában.
Okosodhatunk ismét.
Anya hangulata és közérzete jó volt, csak a lába fájt.
  
 

Szólj hozzá!

Címkék: gyerek első terhesség orvos eredmény vizsgálat

A bejegyzés trackback címe:

https://ujeletkezdodik.blog.hu/api/trackback/id/tr80892113

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása